Tietoa rst-nostolaitteet Oy:stä

Rst-nostolaitteet on osa Finnhoist Oy:ta.

 

Finnhoist Oy on joustava ja moderni tekninen tukkukauppa joka palvelee asiakkaitaan  asiantuntemuksella usealla saralle:

 

  1. Metalliteollisuuden nosto- ja siirtolaitteet, erityisesti kontinkäsittely.
  2. Vintturit, nostotunkit ja -ruuvit,  sekä erikoisprojekteihin mihin liittyy edellä mainitut laitteet.
  3. Nostopöydät, teollisuuden ovet sekä lastauslaituri tarvikkeet.
  4. Rst-nostolaitteet yksikön kautta palvelemme erityisesti: Lääketeollisuuden, elintarviketeollisuuden sekä kemikaaliteollisuuden asiakkaita, niin nosto-ja siirtolaitteiden kuten myös eri kappaleiden käsittelyiden suhteen, kuten: puhdistukset, täyttämiset, punnitukset, kuormalavojen vaihtamiset puhtaisiin sekä myöskin tynnyrinkäsittely että rullankäsittelylaitteiden osalta. Myös muut rst-erikoislaitteet ovat ohjelmassa.

    Yrityksemme toimittaa yllä mainittuja laitteita, huoltoa ja asennusta asiakkaillemme käyttöön.Yrityksemme aloitti toimintansa vuonna 2010, ja uudet rst-nostolaitteet.fi sivut julkaistiin 2020 alusta.  Yhteistyökumppaneita meillä on Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Espanjassa, italiassa, USA:ssa, Canadassa sekä Uudessa Seelannissa.Toimittajat ovat kaikki merkittäviä toimittajia alallaan ja siksi voimme olla varmoja siitä että tarjoamaamme laitteet täyttävät vaativimmatkin tarpeenne.  

 

Koska tiedämme että te hyvät asiakkaamme arvostatte hyvää hinta/laatu suhdetta  niin olemme yhteistyössä valmistajien kanssa päässeet hyviin sopimuksiin laitteiden suhteen ja ja näin voimme taata että hinta/laatu suhteet ovat erittäin kilpailukykyisiä, pistäkää vaikka meidät koetukselle!

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, siksi teemme kaikkeemme voidaksemme palvella hyvin.

Mielestämme hyvä tapa mitata onnistumista on se että te hyvät asiakkaamme palaatte meidän luokse seuraavan hankinnan yhteydessä, ja tavoitteemme on on että te voisitte suosittella yhteistyötä meidän kanssa muille, tämän eteen teemme työtämme.

 

Michael Hagman

Michael Hagman

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajan tervehdys

Olen Micke Hagman ja palvelen sinua myynnissä. Olen toiminut nosto- ja siirtolaitteiden parissa pitkään esim. Finnlift Materiaalinkäsittely Oy:ssä yli 20 vuotta, ja sitä ennen Ekström Oy:ssä nosto- ja siirtolaiteosastolla yli 10 vuotta, ehkä olemmekin tavanneet näiden merkeissä aikaisemmin?

Kokemusta eri laitteiden soveltuvuudesta ja käytöstä eri teollisuuksista on siis kertynyt vuosin saatossa. Suurimmat muutokset näinä aikoina ovat tapahtuneet arvostuksessa: Aikaisemmin suorituskyky ja hinta oli tärkeimpiä kriteereitä mutta tänän päivänä ergonomian merkitys ja laitteiden puhtaana pitäminen ja eteenkin se että osataan valita oikeat laitteet asiakkaan tarpeisiin on kasvanut tärkeimmiksi ja siinä myös se syy miksi edelleen jaksan panostan jokaiseen tapaamiseen niin että Sinä ja edustamasi yritys on palveluumme ja valikoimaamme tyytyväinen ja jatkossakin pääsemme palvelemaan.

Mitä uuttaa olemme tuomassa markkinoille, kenelle? ja miksi? 

Minulta on usein kysytty ruostumattomista nosto- ja siirtolaitteista, mitkä olisi ergonomisesti toimivia ja lisäksi helppo pitää puhtaana ja täyttäisivät esim. lääketeollisuuden vaatimukset. Tuotetarjonta oli minimaalinen ja hajautettu,  joten päätimme etsiä siihen soveltuvat laitteet ja nyt ”paletti on koossa” ja voimme tarjota erittäin monipuolisen ja kilpailukykyisen tuotevalikoiman: Lääketeollisuuteen, kemianteollisuuteen sekä elintarviketeollisuuteen  unohtamatta vaativat ATEX ympäristöt.

 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko kuulla lisää?

rst-nostolaitteet.fi

Materiaalinkäsittelyratkaisut,  lääke-, elintarvike- kemikaali- sekä muihin vaativiin ympäristöihin unohtamatta Atex!

Rajatorpantie 41 c
01640 Vantaa