Kääntönostimet, nivelnosturit ja profiilisiltanosturit

Huom! sivuilla näkyvillä vain osa laajasta valikoimasta, lähetä kysely niin kerromme mielellämme lisää.

Kuormat ovat alkaen erittäin kevyistä muutaman kilon painoista aina maks 2000 kg saakka. Materiaalina alumiini, teräs tai hyvin usein rst-teräs 304 tai 316. Ruostumattomilla teräksillä kuormitukset ovat kuitenkin pienemmät yleensä alle 500 kg. Jos kyseeseen tulee pieni kevytprofiilisiltanosturi niin se voidaan kiinnittää lattiaan, seinään tai katosta ripustamalla. Jos kyseessä on pylväskääntönosturi tai nivelpylväskääntönosturi se kiinnitetään yleensä lattiaan ja seinäkääntönostimet seinään.

Ruostumattomasta teräksestä 304/316 valmistettu kevyt nosturi

NIKO ruostumattomasta teräksestä valmistetut kevytnosturit ovat tarpeen aloilla, joilla hiukkaskontaminaatio on syytä välttää.

NIKO ruostumattomasta teräksestä valmistetut kääntönostimet, nivelnosturit ja pienet profiilisiltanosturit teräs 304 on ihanteellinen elintarvike- ja lääketeollisuudelle, kun taas NIKO ruostumaton terässarja 316 on tarkoitettu offshore-sovelluksiin ja kemianteollisuuteen.

Ruostumattomasta teräksestä 304/316 valmistetut kääntönostimet, nivelnosturit tai pienet profiilinosturit tai suoralla kattokiinnityksellä varustetut kääntönosturit.

NIKO ruostumattomasta teräksestä valmistetut kevytprofiilikääntönosturit ovat myös tarpeen aloilla, joilla hiukkaskontaminaatio on syytä välttää.

NIKO ruostumattomasta teräksestä valmistettu sarja 304 on ihanteellinen elintarvike- ja lääketeollisuudelle, kun taas NIKO ruostumaton terässarja 316 on tarkoitettu kääntönostimiin , nivelkääntönostureihin ja muihin nostureihin offshore-sovelluksiin ja kemianteollisuuteen.

Käytetään yleensä kohteissa jossa siirtomatkat ovat rajoitetut esimerkiksi yhden koneen syöttämiseen, pakkaamolinjan päässä, tai yleensä kohteissa jossa nostetaan ihmiselle raskaita taakkoja toistuvasti lyhyitä matkoja.

rst-Nivelpylväskääntönosturi

SUOJAUDU KORROOSIOTA VASTAAN! SAATAVANA MYÖS ATEXINA!

Vähennä hiukkaskontaminaation riskiä kriittisissä käsittely ympäristöissä David Round -puhdastilan kääntönosturilla tai nivelkääntönosturilla ja muilla nosturieila.
David Roundin ruostumattomasta teräksestä vapaasti seisovat kääntönostimet on korroosionkestävä ja siinä on maalaamattomia viimeistelyjä, jotka poistavat maalin ja ruosteen hilseilymahdollisuudet. Kiillotetut, korkeat viimeistelypinnat ovat myös saatavilla. Lasiset -pinnat levitetään tehtaallamme erillisessä laitoksessa, joka varmistaa viimeistelyn laadun hallinnan.

Lääke-, puhdastila-, kosmetiikka- ja  elintarvikkeiden jalostus- ja pintakäsittely-ympäristöissä todistetusti nämä puhtaan huoneen nosturituotteet kestävät aggressiivisia puhdistusaineita, alle nollaolosuhteita ja altistumista höyrylle ja muille korkean lämpötilan höyryille.

Räjähdyssuojatut nosturit
David Round valmistaa räjähdyssuojatut ja vaaralliset ympäristönosturit. Räjähdyssuojatut kääntönosturit, nivelnosturit tai profiilisiltanosturit ovat tyypillisesti ruostumatonta terästä, ja ne on erityisesti suunniteltu turvalliseen ja luotettavaan käyttöön ankarissa ja vaarallisissa ympäristöissä, kuten öljynjalostamoissa, kemian- ja maalinvalmistuslaitoksissa, jätevedenpuhdistamoissa jne.

rst-pukkinosturi

Ruostumattomat siirrettävät pukkinosturit.Kuormille max 1,5 ton puominkorkeus 2,5 – 5 m, puomin pituus max 9 m

Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut Gantry-nosturit ovat ihanteellinen valinta farmaseuttiseen, elintarvikkeiden käsittelyyn ja puhdastilan nostoon. Erinomaisella ruostumattoman teräksen rakenteella nämä nosturit ovat erittäin kestäviä syövyttäviä liuoksia vastaan ja rakennettu kestämään. Kaikissa kiinteissä malleissa, että että säädettävissä malleissa jossa esim puomin korkeutta voidaan helposti säätää on valikoima ruostumattomasta teräksestä valmistettuja Gantry-nostureita, joista valita itselle paras.

rst-pukkinosturi

Mobiili kääntöpuominosturi . Uutuustuote!

Mobiili kääntöpuominosturi on usein taloudellisin ja tehokkain ratkaisu kappaleiden siirtämiseen.  Siirrettävä mobiilinosturi on myös joustava käyttää ja työturvallinen apulainen. Kantavuus 200-2000 kg. Puomi ja jatkopuomi on 360 astetta kääntyvä keskiakselin ympäri ja kätevä käyttää kaikissa asennoissa. Manuaalisten nostureiden valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​kokoonpanoja kaikenlaiseen käsittelyyn. Perustason nosturit on varustettu kaksitoimisella nostopumpulla ja säädettävällä laskunopeudella. Sovelluksiin, joissa vaaditaan kuorman tarkkaa sijoittelua, tarjoamme vetonostureita, jotka on varustettu säädettävällä nosto- ja laskunopeudella, jotka mahdollistavat kuorman siirtämisen ja asemoinnin varmasti ja tarkasti. Tämän ominaisuuden valitsevat usein ne asiakkaat, jotka tarvitsevat muottien vaihtoa ja työkalujen sijoittelua cnc-työstökeskuksissa. Intuitiivisen suunnittelunsa ansiosta nosturimme ovat helppokäyttöisiä eivätkä vaadi laajaa henkilökunnan koulutusta. Tasapainotettu rakenne eliminoi tukijalkojen tarpeen, mikä tekee mobiilinostureistamme joustavan ja käyttövalmiin nostoratkaisun.

 

Linkki valmistajan rst-mobiilinosturi sivuilla!

Ota yhteyttä