Kääntönostimet, nivelnosturit ja profiilisiltanosturit

Huom! sivuilla näkyvillä vain osa laajasta valikoimasta, lähetä kysely niin kerromme mielellämme lisää.

Kääntönostimet, nivelnosturit, yksikiskoradat ja pienet profiilisiltanosturit.

Kuormat ovat alkaen erittäin kevyistä muutaman kilon painoista aina maks 2000 kg saakka. Materiaali alumiini, teräs tai hyvin usein rst-teräs 304 tai 316. Ruostumattomilla teräksillä kuormitukset ovat kuitenkin pienemmät yleensä alle 500 kg. Jos kyseeseen tulee pieni kevytprofiilisiltanosturi  niin se voidaan kiinnittää lattiaan, seinään tai katosta ripustamalla. Jos kyseessä on pylväskääntönosturi tai nivelpylväskääntönosturi se kiinnitetään ylkeensä lattiaan ja seinäkääntönostimet seinään.

Ruostumattomasta teräksestä 304/316 valmistettu kevyt nosturi

NIKO ruostumattomasta teräksestä valmistetut kevytnosturit ovat tarpeen aloilla, joilla hiukkaskontaminaatio on syytä välttää.

NIKO ruostumattomasta teräksestä valmistetut kääntönostimet, nivelnosturit ja pienet profiilisiltanosturit teräs 304 on ihanteellinen elintarvike- ja lääketeollisuudelle, kun taas NIKO ruostumaton terässarja 316 on tarkoitettu offshore-sovelluksiin ja kemianteollisuuteen.

 

Ruostumattomasta teräksestä 304/316 valmistetut kääntönostimet, nivelnosturit tai pienet profiilinosturit tai suoralla kattokiinnityksellä varustetut kääntönosturit.

NIKO ruostumattomasta teräksestä valmistetut kevytprofiilikääntönosturit ovat myös tarpeen aloilla, joilla hiukkaskontaminaatio on syytä välttää.

NIKO ruostumattomasta teräksestä valmistettu sarja 304 on ihanteellinen elintarvike- ja lääketeollisuudelle, kun taas NIKO ruostumaton terässarja 316 on tarkoitettu kääntönostimiin , nivelkääntönostureihin ja muihin nostureihin offshore-sovelluksiin ja kemianteollisuuteen.

Käytetään yleensä kohteissa jossa siirtomatkat ovat rajoitetut esimerkiksi yhden koneen syöttämiseen, pakkaamolinjan päässä, tai yleensä kohteissa jossa nostetaan ihmiselle raskaita taakkoja toistuvasti lyhyitä matkoja.

SUOJAUDU KORROOSIOTA VASTAAN! SAATAVANA MYÖS ATEXINA!

Vähennä hiukkaskontaminaation riskiä kriittisissä käsittely ympäristöissä David Round -puhdastilan kääntönosturilla tai nivelkääntönosturilla ja muilla nosturieila.
David Roundin ruostumattomasta teräksestä vapaasti seisovat kääntönostimet on korroosionkestävä ja siinä on maalaamattomia viimeistelyjä, jotka poistavat maalin ja ruosteen hilseilymahdollisuudet. Kiillotetut, korkeat viimeistelypinnat ovat myös saatavilla. Lasiset -pinnat levitetään tehtaallamme erillisessä laitoksessa, joka varmistaa viimeistelyn laadun hallinnan.

Lääke-, puhdastila-, kosmetiikka- ja  elintarvikkeiden

jalostus-ja pintakäsittely ympäristöissä todistetusti nämä puhtaan huoneen nosturituotteet kestävät aggressiivisia puhdistusaineita, alle nollaolosuhteita ja altistumista höyrylle ja muille korkean lämpötilan höyryille.

Räjähdyssuojatut nosturit.
David Round valmistaa räjähdyssuojatut ja vaaralliset ympäristönosturit. Räjähdyssuojatut kääntönosturit, nivelnosturit tai profiilisiltanosturit ovat tyypillisesti ruostumatonta terästä, ja ne on erityisesti suunniteltu turvalliseen ja luotettavaan käyttöön ankarissa ja vaarallisissa ympäristöissä, kuten öljynjalostamoissa, kemian- ja maalinvalmistuslaitoksissa, jätevedenpuhdistamoissa jne.

Ruostumattomat siirrettävät pukkinosturit.

Kuormille max 1,5 ton,                                                                    puominkorkeus 2,5 – 5 m,                                                                                puomin pituus max 9 m

Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut Gantry-nosturit ovat ihanteellinen valinta farmaseuttiseen, elintarvikkeiden käsittelyyn ja puhdastilan nostoon. Erinomaisella ruostumattoman teräksen rakenteella nämä nosturit ovat erittäin kestäviä syövyttäviä liuoksia vastaan ja rakennettu kestämään. Kaikissa kiinteissä malleissa että että säädettävissä malleissa jossa esim puomin korkeutta voidaan helposti säätää on valikoima ruostumattomasta teräksestä valmistettuja Gantry-nostureita, joista valita itselle poaras.

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko kuulla lisää?

rst-nostolaitteet.fi

Materiaalinkäsittelyratkaisut,  lääke-, elintarvike- kemikaali- sekä muihin vaativiin ympäristöihin unohtamatta Atex!

Rajatorpantie 41 c
01640 Vantaa