Tynnyrinkäsittelylaitteet

Huom! sivuilla näkyvillä vain osa laajasta valikoimasta, lähetä kysely niin kerromme mielellämme lisää.

Tynnyrinkäsittelylaite nostamiseen, siirtämiseen ja kääntämiseen

 

Tynnyrinkäsittelyllä tarkoitamme tynnyrin nostamista, tynnyrin siirtämistä sekä tynnyrin kääntämistä eteenpäin, tynnyriä kippaamalla tai kääntämällä sivusuunnassa.

Tynnyrinkäsittelyn merkitys on kasvanut ja tänä päivänä laitteen kätevyys ja helppous on yksi tärkeä kriteeri laitteen valinnassa, tässäkin meillä on tarjota useampia vaihtoehtoja, mainittakoon vaikka APE:n automaattisesti kiristyvä teräsvanne, joka sopeutuu erilaisille  tynnyreille tai tynnyrinhalkaisijalle.

Tynnyrinkäsittelylaite voi olla kiinteästi lattiassa asennetavassa pilarissa, tai siltanosturissa riippuva laite tai käsin työnnettävä kevytnostovaaunussa asennettu tynnyrin käsittelylaite, tai täysin moottoritu tynnyrin käsittelyvaunu jossa kaikki liikkeet, tartunta/irroitus, nostot ja laskut sekä käännöt eteenpäin tai sivulle sekä myös siirtoliikkeet voivat olla moottoritoimiset. Moottorit voi olla sekä mekaanisella, sähköhydraulisella tai paineilmatoimisella käyttölaitteella. Ohjelmassa myös  punnitusjärjestelmät sekä Räjähdyssuojatut ATEX-luokitetut laitteet.

Uusimpana vaihtoehtona on tynnyrin pneumaattiset avaajat, tässäkin vaihtoehtona Atex luokitellut avaajat. Tärkeintä on asiakkaan tarve, ja sille löydämme kyllä kätevän ja helppokäyttöisen ratkaisun.

2-lift tynnyrinkäsittelyvaunu
rst tynnyrinkäsittelyvaunu

Ota yhteyttä