Nostimet ja nostolaitteet

Nostimet ja nostolaitteet, mobiili kääntöpuominosturit ja vinssit

Ohjelmassamme on eri vaihtoehtoja nostimille ja nostolaitteille: ketjunostimia, köysinostimia, keventäjiä,  hihnanostimia, paineilmanostimia,  vinssejä ja NYT UUTUUTENA myös mobiilit kääntöpuominosturit.’

Mobiilinostureita löytyy niin käsikäyttöisinä kuin myös täysin moottorituina versioina, kuormille 150-2000 kg. Nostokorkeudet maksimissaan 5,5 metriin.

Vinssejä on ohjelmassa niin käsikäyttöisenä sekä sähkömallisina. Vinsseillä voi sekä nostaa että vetää taakkoja.

Valmistajien suunnittelu ja moderni tuotantolaitteisto yhdistettyä kokeneen henkilöstön osaamiseen takaavat  tuotteiden korkean laadun ja luotettavuuden. Vaihtoehtoja löytyy ja autamme mielellämme teille oikean vaihtoehdon etsimiseen. Myöskin käytettävyys ja työntekijän hyvinvointi on tärkeä kriteeri oikean laitteen valinnassa.

Tekniset ominaisuudet riippuvat tietenkin laitteesta ja mikä laite valitaan mutta pääpiirteet:

  • Nostokyky 60 kg – 6000 kg
  • nostonopeus 1 tai 2-nopeuksinen, saatavana myös portaattomilla nopeuksilla
  • sähkökäyttöiset (230V1v50Hz/400V3v50Hz), paineilmakäyttöiset tai käsikäyttöiset.
  • koukkuripustus, työntövaunulla tai moottorivaunulla varustetut mallit.

Mobiili kääntöpuominosturi. Nyt myös Rst:nä 

Mobiili kääntöpuominosturi on usein taloudellisin ja tehokkain ratkaisu kappaleiden siirtämiseen.  Siirrettävä mobiilinosturi on myös joustava käyttää ja työturvallinen apulainen. Mobiilinostureiden kantavuus on 200-2000 kg, mutta rst mallisena vain 500 kg tässä vaiheessa. Puomi ja jatkopuomi on 360 astetta kääntyvä keskiakselin ympäri ja kätevä käyttää kaikissa asennoissa. Manuaalisten nostureiden valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​kokoonpanoja kaikenlaiseen käsittelyyn. Perustason nosturit on varustettu kaksitoimisella nostopumpulla ja säädettävällä laskunopeudella. Sovelluksiin, joissa vaaditaan kuorman tarkkaa sijoittelua, tarjoamme vetonostureita, jotka on varustettu säädettävällä nosto- ja laskunopeudella, jotka mahdollistavat kuorman siirtämisen ja asemoinnin varmasti ja tarkasti. Nerokkaan suunnittelunsa ansiosta nosturimme ovat helppokäyttöisiä eivätkä vaadi laajaa henkilökunnan koulutusta. Tasapainotettu rakenne eliminoi tukijalkojen tarpeen, mikä tekee mobiilinostureistamme joustavan ja käyttövalmiin nostoratkaisun.

 

Linkki valmistajan rst-mobiilinosturi sivuilla!

Linkki valmistajan sivuilla!

RedRooster

Paineilmanostin. 125 – 6000 kg

Uusi voiteluvapaiden RED ROOSTER LF -nostimien sarja on uusin lisäys Red Rooster -ilmanostinsarjan uusiin malleihin. Öljytön toiminta mahdollistaa nostimen toiminnan ja estää öljyn pääsyn ilmakehään, mikä tekee yksiköistä ihanteellisia käytettäviksi, joissa puhdas ympäristö on vaatimus. Nämä uudet ilmanostimet soveltuvat elintarvike-, kemian-, lääke- ja maalausteollisuuteen.

OMINAISUUDET: • Tarkka säädettävä nopeussäätö • Kuorman optimaalinen hallinta • Vankka ja luotettava • Mekaaninen pääterajoitin • Korkealaatuinen RUD-nostinketju • Vakiotoimitukseen sisältyy ATEX zone 2 -sertifikaatti. keräimet • Koukku- tai haarukkavaihtoehdot • Ilmansyöttöjärjestelmät ja venttiilit.

RedRooster luettelo.

rst-painilmanostin

Paineilma ketjunostin.

David Round tarjoaa ruostumattomasta teräksestä valmistetun paineilmaketjunostimen farmaseuttisiin ja muihin puhdastilojen sovelluksiin, joissa ei ole virtalähdettä. Monet lääke- ja elintarviketeollisuuden valmistavat yritykset ovat luottaneet David Round -yritykseen puhtaiden materiaalinkäsittelyratkaisujensa suhteen. Näissä nostimissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaihteiston kotelo ja akselit sekä koukku ja ketju. Elintarvike-luokan voitelu pitää tämän nostimen käynnissä pitäen samalla ympäristön ja tuotteen puhtaana. Tarjoamme myös ruostumattomia ketjunostimia, jotka ovat käsikäyttöisiä ja sähkökäyttöisiä.

Hihna nostimet.

David Round Company tarjoaa sinulle vakiomalliset hihnanostimet ja Lab-Lift ™ -hihnanostimet, jotka molemmat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä käytettäväksi puhdastiloissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa vakiohihnanostimissa voi olla enintään maksimissaan 2000 kg,  ja mukana tulee polypropeeninen nostohihna. Lab-Lift ™ -hihnanostimien kapasiteetti on enintään 2 tonnia, ja niissä on voitelematon uretaanipäällysteinen nostohihna. Täysin suljetun yksikön ja hihnan ansiosta puhtaana pysyminen ympäristössäsi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaikki tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa.

 

 Puhdastila nostin,  Lab-Lift ™ 

Kiillotettu 304 ruostumaton kotelo, jossa on pyöristetyt kulmat, helppo pestä. Sileät puhdistetut hitsisaumat, uppoasennetut pinnat ja kiinnitetyt kiinnittimet mahdollisen likaantumisen vähentämiseksiLangaton kaukosäädinErityisesti suunniteltu puhdastiloihin sekä lääketeollisuuden valmistukseen.David Round Lab-Lift ™ -ruostumattomasta teräksestä valmistettu puhdastilan nostin on edistysaskel puhdastilan materiaalinkäsittelylaitteiden suunnittelussa, jotta kontaminaation mahdollisuus minimoidaan entisestään. Sen on suunnitellut ja valmistanut David Round vaativaan lääkkeiden valmistukseen.

Lab-Lift ™ -puhdastilan nostimessa on erittäin kiillotettu pinta ja uretaanilla päällystetty voiteluton nostohihna, joka eliminoi ketjunostimiin tai vaijerinostimiin liittyvän hiukkaspäästöjen. Ei ole metallia metallia vastaan ​​hankausta, joka mahdollisesti aiheuttaisi hiukkaspäästöjä. Puhdastilan hihnanostinmekanismi on suljettu sileäpuolisella kiillotetulla 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koteloon, joka on helppo pestä. Kotelo liukuu poispäin, jotta sisäosat voidaan puhdistaa helposti. Hihnan pyyhkimen tiiviste auttaa eristämään nostimen sisäisen mekanismin puhdastilan ympäristöstä. Rakenne on ruostumatonta terästä, mukaan lukien moottorit ja moottorijarrut. Vaihteisto on suljettu, elintarvikevoitelu. Hitsaukset ovat sileästi maadoitettuja, pinnat uppoasennetut ja kiinnittimet kytkettyinä mahdollisen likaantumisen vähentämiseksi edelleen. Kuormakoukku ja salpa ovat ruostumatonta terästä.

rst-käsikäyttöinen ketjutalja
rst-siirtovaunu

Käsiketjutaljat, rst malli

Manuaalinen RST ruostumaton Käsiketjunostin ruostumattomasta teräksestä valmistetut käsikäyttöiset ketjunostolaitteet nostavat kriittisiä nostoja jopa pitkän käyttämättömyyden jälkeen syövyttävissä olosuhteissa, ja niissä on tiivistetty vaihteisto ja öljykylpy voitelu. Jätevedenpuhdistamot, öljynjalostamot sekä elintarvike- ja lääketeollisuuden jalostajat luottavat manuaalisiin puhdastilan nostolaitteisiin. Ohjelma sisältää myös käsikäyttöiset käsiketjutaljat ja työntövaunut, ketjusiirtovaunut sekä moottoridut siirtovaunut.

 

Sähköketjunostimet.

Ihanteellinen elintarvike- ja lääketeollisuuden tuotantoon. Nostimet on valmistettu korroosionkestävistä 304 ja 316 sarjan ruostumattomasta teräksestä, ketjunostimet soveltuvat hyvin nostosovelluksiin pestävissä, ympäristöohjatuissa ja syövyttävävissä käsittely ympäristöissä.

Saatavana  2 tonnin nostokapasiteettiin asti, näissä yksiköissä on suljetut vaihteistot, elintarvikekäyttöinen voitelu ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut koukut, ketjut, runko ja vaunut.

Gebuwin stainless steel hand winch
rst sähkövinssi
rst-käsivinssi

Vinssit, RST 

Ohjelmassa sekä käsikäyttöisiä sekä sähkökäyttöisiä nostovinssejä. Nostovinssejä on RST:nä maksimikuormille 50000 kg

Vinssit voidaan kiinnittä kiinteästi kattoon, seinään tai lattialle.

Selvitä ainkin tarvittava nosto/vetokuorma, köyden pituus , nopeudet sekä olosuhteet mihin vinssi tulee.

 

käy sivuilla:

Haacon

Gebuwin

 

Nostimet ja nostolaitteet – esitteet

Ota yhteyttä