Ruostumattomat nostopöydät ja saksipöydät

Huom! sivuilla näkyvillä vain osa laajasta valikoimasta, lähetä kysely niin kerromme mielellämme lisää.

RST- nostopöydät, Saksipöydät, nostovaunut ja saksivaunut

Ruostumattoman teräksen edut

Ruostumattomat nostopöydät max 2000 kg. Monet yritykset valitsevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut nostopöydät materiaalinkäsittelysovelluksiinsa terveys- / hygieniavaatimustensa täyttämiseksi – materiaali on helppo puhdistaa ja sen pinta on sileä, joten siihen ei helposti tartu lika eikä bakteeripeitteet. Ruostumattoman teräksen happojen kestävyys lisää myös pitkäikäisyyttä, mikä tarkoittaa, että joudut vaihtamaan pöydät harvemmin. Rst-nostolaitteet tarjoaa ensisijaisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettuja nostopöytiä, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja turvallisia käyttää, helppoja pitää puhtaina.

RST nostopöydän avulla nostat kappaleita kätevästi, turvallisesti ja ergonomisesti oikein. Sähköhydraulinen nostopöytä tarjoaa hyvän ratkaisun raskaiden kappaleiden nostamiseksi ergonomiselle ja oikealle  työskentely korkeudelle.

Ruostumattomat nostopöydät sopivat esimerkiksi tuotantolinjalle, varastoon, laboratoorioon, kokoonpanolinjoille, varastoihin sekä myös esim lastauslaiturille tason korjaamiseksi eri kulkuvälineille.

Oikean nostopöydän valitsemiseen vaikuttavat pöydän käyttötarkoitus, käsiteltävän kappaleen paino, koko sekä olosuhteet, joissa pöytää tullaan käyttämään.

Manlift rst 1 saksinen nostopöytä
ManLift saksinostopöydät, yseampi saxi päällekkäin
Manlift saksinostopöytä sakset peräkkäin.
Manlift saksinostovaunu
Manlift matalarakenteinen U-nostopöytä

Ota yhteyttä