Lavankääntölaitteet lavanvaihtolaitteet

Huom! sivuilla näkyvillä vain osa laajasta lavankääntölatteet valikoimasta, lähetä kysely niin kerromme mielellämme lisää.

Lavankääntölaite ja lavanvaihtolaite ( kuormalavat )

 

Toppy Toppy on maailman johtava lavanvaihtaja-alan yritys, jolla on yli 50 erilaista ratkaisua jolla pystyvät käsittelemään kaikentyyppisiä kuormalavan vaihtoja.

Toppy suunnittee erilaisia ​​lavainvaihtimia ja lavansiirtojärjestelmiä, joilla pystyvät täysin automatisoimaan lavanvaihdon, mikäli siihen on tarvetta.

Toppy on lavanvaihtajamarkkinoiden perustaja.

Lavanvaihtolaiteiden  ja lavankääntölaitteiden hyödyt

Teollisuudessa usein esille tuleva tilanne on että tuotantolaitokseen sisälle tulevat kuormien/pakkauksien kuormalavat pitää vaihtaa tosenlaisiin lavoihin. Tai tuotannossa käytetään muovisia kuormalavoja ja siinä vaiheessa kun valmiit tuotteet lähetetään asiakkaille, kuormalavat pitää vaihtaa.

Tilanne saattaa myös olla sellainen että sisälle tuleva kuorma pitää jakaa kahteen osaan ja molemmille omat kuormalavat. Tämänkin onnistuu hyvin TOPPY kuormalavan vaihtajilla.

TOPPY kuormalavan vaihtolaitteet voivat olla sekä kiinteitä tai siirrettäviä laitteita. Kiinteillä laitteilla on paljon enemmän vaihtoehtoja ja lisälaitteita. Mielellämme kerromme lisää.

Siirrettävät kuormalavojen vaihtimet ja kääntimet ovat monipuolisia vaunuyhdistelmiä jotka ovat suunniteltu kuormalavojen kääntämiseen ja vaihtamiseen, tärkeä kriteeri on että ne eivät vaadi paljon tilaa tähän työhön, ja että ne ovat helposti siirrettävissä paikasta toiseen. 

TOPPY lavan kääntölaitteita käytetään useilla teollisuudenaloilla kuten lääke-, elintarvike-, sekä kosmetiikkateollisuuden alalla ja sitä käytetään useille tuotteille, kuten pussit, laatikot, lääkepullot, pullot, isot pussit ja tölkit. Toppy on kätevä liikkuva kuormalavanvaihtaja, sitä voidaan käyttää kaikkialla myös normaalina lavansiirtolaitteena.

Toppy Mobile Pallet Changers -sarja sisältää koneita, jotka kääntävät tuotetta tai lavoja 90 tai 180 astetta ympäri.

Kyselylomake:

 

 • Lavankääntölaitteet/Lavanvaihtolaitteet
 • Rullankääntölaitteet
 • Tynnyrinkäsittelylaitteet
 • Sekoittimet
 • Punnituslaitteet
 • Täyttölaitteet
 • Puhdistuslaitteet
TOPPY
TOPPY

UUTUUS!!

Silver One Retriever.

Silver One Retriever -malli takaa turvallisen kuormalavojen vaihdon kohdistamalla tuotteeseen hellävaraisesti hallittua sivupainetta ennen kuin lava liukuu tasaisesti kääntälaitteen taakse.

Yksinkertainen lavan työntäminen trukilla voi vahingoittaa tuotteita.

Silver One Retriever eliminoi tämän riskin pitämällä tuotteen ja kuormalavan välillä erillään

Tämän innovatiivisen lavan liukulaitteen avulla lavojen vaihtoprosessista tulee huomattavasti turvallisempi ja mukavampi sekä käyttäjälle että tuotteelle.

Miksi tarvitset lavanvaihtajaa?

Yksi kehittyneimmistä teknologioista yrityksille, jotka valmistavat ja jakavat niitä markkinoille, ovat lavanvaihtajat.

Tämä teknologia tuo suuria etuja yrityksen organisaatiolle ja nopeuttaa suurten, pienten ja keskisuurten yritysten tuotantoprosesseja.

Innovaatiolähtöisellä yrityksellä on paremmat mahdollisuudet tulla palkituksi markkinoilla ja siten saada etulyöntiasemaa kilpailijoihinsa nähden.

Lavojen vaihtokonetta ajateltaessa on pidettävä mielessä, minkä tyyppistä tuotetta meillä on käsiteltävä ja kuinka paljon tilaa meillä on varastossa tarvittavien toimenpiteiden suorittamiseen. Lava, jolle tuotteet asetetaan, voidaan valmistaa eri materiaaleista ja eri muodoista, joten tuotteiden hyvän vakauden kannalta on tärkeää tehdä oikea valinta.

Syy lavan vaihtoon
 • Hygienia-hygieenisistä syistä
 • Kun poistut ”valkoisista alueista”, vaihda muovista puuhun
 • Voit säästää kuormalavoissa
 • Automatisoida operaattorien manuaalisesti tekemät toiminnot
 • Korvaa rikkinäiset kuormalavat
 • Korvaa rikkinäiset tuotteet

Lavatointi tarkoittaa tavaroiden asettamista lavalle kuorman siirtämistä varten eri kuljetusvälineillä, kuten haarukkavaunulla tai trukilla. Lavojen vaihto on avaintekijä tuoteryhmittelyn myöhemmissä vaiheissa.

Tavaroiden siirtäminen ei ole koskaan nopeaa ja helppoa työtä, varsinkin jos ottaa huomioon kasvavan markkinoiden kysynnän.

Lavanvaihtajaan investoimalla on suuria etuja. Katsotaanpa joitain niistä yhdessä:

Nopeus

Riippuen käsiteltävistä tuotteista ja kuinka monta lavaa tunnissa haluat vaihtaa, on erilaisia ​​lavan invertterityyppejä ja lavanvaihtajia.MonipuolisuusLavanvaihtajat ovat erilaisia ​​ja ne voidaan räätälöidä yrityksen ja tuotteiden tarpeiden mukaan. Konetta arvioitaessa on hyvä selvittää, onko tuotteesi arka ja kuinka paljon se painaa.

Jalanjälki

Lavanvaihtajien mitat voivat vaihdella, ne voidaan asentaa ahtaisiin tiloihin tai vievät enemmän tilaa varaston saatavuuden ja käsiteltävien tuotteiden mukaan.

Loukkaantumisten vähentäminen

Lavojen vaihto tekee toiminnasta turvallisempaa turvasuojausten ja työntekijän rajoitetun puuttumisen ansiosta.

Turvallisempia tuotteita

Lavanvaihtaja mahdollistaa rikkoutuneen lavan vaihtamisen jopa herkkien tuotteiden alla välttäen virheet ja työntekijöiden fyysisen rasituksen.Easy changer” -lavanvaihtaja

Vallankumouksellinen uusi lavanvaihtojärjestelmä on Helppo-vaihtajamme.Tämä kone on vuosien mittaan täyttänyt suurimpien monikansallisten yritysten tarpeet, mukaan lukien elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuus, ja se on erittäin suorituskykyinen nopeuden ja automaation suhteen.Se on kiinteä asema, jossa on integroitu lavan pinoaja, jonka avulla voit vaihtaa lavan ilman, että kuorma kaatuu. Se pystyy vaihtamaan 80 lavaa tunnissa, ja se pystyy käsittelemään minkä tahansa korkeuden tuotteita, joiden enimmäispaino on 1500 kg.Tämä lavanvaihtaja pystyy käsittelemään monenlaisia ​​tuotteita, kuten laatikoita, injektiopulloja, pulloja, tarjottimia, pulloja, pakkauksia, suursäkkejä, isoja laatikoita, tynnyreitä, pahvirumpuja, kauhoja, tölkkejä, keloja, suuria laatikoita, paperirullia, vaneria jne.

Tämä kiinteä lavanvaihtaja voi olla puoliautomaattinen tai täysautomaattinen, ja siinä on sarja turva-aitoja ja valoverhoja.Integroituun annostelijaan mahtuu jopa 12 lavaa ja se lastataan ja puretaan lattialle transpallella.

TOPPY Artikkelikuva 1
Toppy lavanvaihtaja Juustovarasto
Toppy production-department-of-stationary-pallet-changers-300x400
Toppy kuormalavan vaihtaja

Ota yhteyttä