Nostamiset

Huom! sivuilla näkyvillä vain osa laajasta nostimet ja nostolaitteet -valikoimasta, lähetä kysely niin kerromme mielellämme lisää.

Nostimet ja nostolaitteet

Ohjelmassamme on eri vaihtoehtoja nostimille ja nostolaitteille: ketjunostimia, köysinostimia, keventäjiä,  hihnanostimia, paineilmanostimia sekä myös vinssejä. Vinssejä niin käsikäyttöisenä sekä sähkömallisina. Vinsseillä voi sekä nostaa että vetää taakkoja.

Valmistajien suunnittelu ja moderni tuotantolaitteisto yhdistettyä kokeneen henkilöstön osaamiseen takaavat  tuotteiden korkean laadun ja luotettavuuden. Vaihtoehtoja löytyy ja autamme mielellämme teille oikean vaihtoehdon etsimiseen. Myöskin käytettävyys ja työntekijän hyvinvointi on tärkeä kriteeri oikean laitteen valinnassa.

Tekniset ominaisuudet riippuvat tietenkin laitteesta ja mikä laite valitaan mutta pääpiirteet:

  • Nostokyky 60 kg – 2000 kg
  • nostonopeus 1 tai 2-nopeuksinen, saatavana myös portaattomilla nopeuksilla
  • sähkökäyttöiset (230V1v50Hz/400V3v50Hz), paineilmakäyttöiset tai käsikäyttöiset.
  • koukkuripustus, työntövaunulla tai moottorivaunulla varustetut mallit.

Ruostumattomat  sähkö ketjunostimet nostimet ja nostolaitteet -luokassa

Ihanteellinen elintarvike- ja lääketeollisuuden tuotantoon. Nostimet on valmistettu korroosionkestävistä 304 ja 316 sarjan ruostumattomasta teräksestä, ketjunostimet soveltuvat hyvin nostosovelluksiin pestävissä, ympäristöohjatuissa ja syövyttävävissä käsittely ympäristöissä.

Saatavana  2 tonnin nostokapasiteettiin asti, näissä yksiköissä on suljetut vaihteistot, elintarvikekäyttöinen voitelu ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut koukut, ketjut, runko ja vaunut.

rst-painilmanostin

Ruostumaton Paineilmaketjunostin nostimet ja nostolaitteet -luokassa

David Round tarjoaa ruostumattomasta teräksestä valmistetun paineilmaketjunostimen farmaseuttisiin ja muihin puhdastilojen sovelluksiin, joissa ei ole virtalähdettä. Monet lääke- ja elintarviketeollisuuden valmistavat yritykset ovat luottaneet David Round -yritykseen puhtaiden materiaalinkäsittelyratkaisujensa suhteen. Näissä nostimissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaihteiston kotelo ja akselit sekä koukku ja ketju. Elintarvike-luokan voitelu pitää tämän nostimen käynnissä pitäen samalla ympäristön ja tuotteen puhtaana. Tarjoamme myös ruostumattomia ketjunostimia, jotka ovat käsikäyttöisiä ja sähkökäyttöisiä.

Hihna nostimet nostimet ja nostolaitteet -luokassa

David Round Company tarjoaa sinulle vakiomalliset hihnanostimet ja Lab-Lift ™ -hihnanostimet, jotka molemmat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä käytettäväksi puhdastiloissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa vakiohihnanostimissa voi olla enintään maksimissaan 2000 kg,  ja mukana tulee polypropeeninen nostohihna. Lab-Lift ™ -hihnanostimien kapasiteetti on enintään 2 tonnia, ja niissä on voitelematon uretaanipäällysteinen nostohihna. Täysin suljetun yksikön ja hihnan ansiosta puhtaana pysyminen ympäristössäsi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaikki tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa.

 

 Lab-Lift ™  puhdastila nostin nostimet ja nostolaitteet -luokassa

Kiillotettu 304 ruostumaton kotelo, jossa on pyöristetyt kulmat, helppo pestä. Sileät puhdistetut hitsisaumat, uppoasennetut pinnat ja kiinnitetyt kiinnittimet mahdollisen likaantumisen vähentämiseksiLangaton kaukosäädinErityisesti suunniteltu puhdastiloihin sekä lääketeollisuuden valmistukseen.David Round Lab-Lift ™ -ruostumattomasta teräksestä valmistettu puhdastilan nostin on edistysaskel puhdastilan materiaalinkäsittelylaitteiden suunnittelussa, jotta kontaminaation mahdollisuus minimoidaan entisestään. Sen on suunnitellut ja valmistanut David Round vaativaan lääkkeiden valmistukseen.

Lab-Lift ™ -puhdastilan nostimessa on erittäin kiillotettu pinta ja uretaanilla päällystetty voiteluton nostohihna, joka eliminoi ketjunostimiin tai vaijerinostimiin liittyvän hiukkaspäästöjen. Ei ole metallia metallia vastaan ​​hankausta, joka mahdollisesti aiheuttaisi hiukkaspäästöjä. Puhdastilan hihnanostinmekanismi on suljettu sileäpuolisella kiillotetulla 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koteloon, joka on helppo pestä. Kotelo liukuu poispäin, jotta sisäosat voidaan puhdistaa helposti. Hihnan pyyhkimen tiiviste auttaa eristämään nostimen sisäisen mekanismin puhdastilan ympäristöstä. Rakenne on ruostumatonta terästä, mukaan lukien moottorit ja moottorijarrut. Vaihteisto on suljettu, elintarvikevoitelu. Hitsaukset ovat sileästi maadoitettuja, pinnat uppoasennetut ja kiinnittimet kytkettyinä mahdollisen likaantumisen vähentämiseksi edelleen. Kuormakoukku ja salpa ovat ruostumatonta terästä.

rst-käsikäyttöinen ketjutalja
rst-siirtovaunu

Käsikäyttöiset RST käsiketjutaljat nostimet ja nostolaitteet -luokassa

Manuaalinen RST ruostumaton KäsiketjunostinDavid Roundin ruostumattomasta teräksestä valmistetut käsikäyttöiset ketjunostolaitteet nostavat kriittisiä nostoja jopa pitkän käyttämättömyyden jälkeen syövyttävissä olosuhteissa, ja niissä on tiivistetty vaihteisto ja öljykylpy voitelu. Jätevedenpuhdistamot, öljynjalostamot sekä elintarvike- ja lääketeollisuuden jalostajat luottavat manuaalisiin puhdastilan nostolaitteisiimme, jotka ovat asettaneet uuden standardin korroosionkestäville yläpuolisille nostolaitteille. Ohjelma sisältää myös käsikäyttöiset käsiketjutaljat ja työntövaunut, ketjusiirtovaunut sekä moottoridut siirtovaunut.

 

rst läpivetovinssi
rst sähkövinssi
rst-käsivinssi

RST vinssit nostimet ja nostolaitteet -luokassa

Ohjelmassa sekä käsikäyttöisiä sekä sähkökäyttöisiä nostovinssejä. Nostovinssejä on maksimikuormille 10000 kg mutta RST versioina kuitenkin maks 1000 kg.

Vinssit voidaan kiinnittä kiinteästi kattoon, seinään tai lattialle mutta voidaan myös liittää siirtovaunuihin kuten perusnostimet.

Selvitä ainkin tarvittava nosto/vetokuorma, köyden pituus , nopeudet sekä olosuhteet mihin vinssi tulee.

 

Nostimet ja nostolaitteet – esitteet

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?